Beste leden, inmiddels is iedereen al weer druk aan het trainen voor de aankomende wedstrijden.In deze nieuwsbrief is informatie te vinden over allerlei zaken die het bestuur met de leden wil delen. Wil je nog meer weten over wedstrijden, lestijden, uitslagen etc.? Surf dan naar onze website www.turninstituut.nl of ga naar onze facebookpagina www.facebook.com/turninstituut

Vacature, penningmeester gezocht

Helaas heeft Freek Wiegman laten weten dat hij wil stoppen als penningmeester van het Turninstituut. Het Turninstituut is daarom op zoek naar een nieuwe penningmeester. Lijkt je dit wat of wil je meer informatie over wat een functie binnen het bestuur precies inhoudt? Neem dan contact op met Marjan Gubler, e-mail:secretariaat@turninstituut.nl Vanwege het stoppen van onze penningmeester heeft het bestuur het plan om te starten met automatische incasso voor de contributie vooruit geschoven. Tot het einde van het seizoen blijft de betalingswijze van de contributie dus hetzelfde.

Babynieuws

Op 4 november is onze trainster Magda  Boven moeder geworden van een dochter genaamd Kirsten. Magda, René en Laurens van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje!

Nieuwe website

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de nieuwe website van het Turninstituut. Nog heel even geduld!  Heeft u bezwaar tegen het gebruik van foto- of filmmateriaal van uzelf, zoon of dochter dan kunt u dat kenbaar maken middels een e-mail aan het secretariaat: secretariaat@turninstituut.nl

Jurycursus

Aniek Veen, Dorien Dieterman en Susan Kooistra zijn inmiddels begonnen met de jurycursus acrogym D/E. Wij zijn erg blij dat deze meiden zijn begonnen met deze cursus en straks voor ons kunnen jureren! Meiden heel veel succes! Heeft u ook interesse in het volgen van een jurycursus en wilt u zo onze club helpen? Voor meer informatie kunt u mailen naar: wedstrijdsecretariaat@turninstituut.nl

Organisatie wedstrijd Turninstituut

Op 11 april 2015 organiseert het Turninstituut de wedstrijd Turnen Dames NTS A. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen bij de organisatie. Er zijn vrijwilligers nodig die de toestellen opzetten en afbreken en ook tijdens de wedstrijd zelf zijn er vrijwilligers nodig. Wil je je opgeven als vrijwilliger? Opgave kan bij Reinoud Bakema (trainer dames turnen Hoogezand).

Grote Clubactie

Alle Grote Clubactie loten zijn inmiddels ingeleverd. Wij willen alle leden bedanken die loten verkocht hebben voor het Turninstituut. Ook dit jaar hebben we weer een prijs voor de beste lotenverkopers van Scheemda en Hoogezand. Voor Scheemda is dit Kira Bielderman en voor Hoogezand zijn dit de zusjes Margret en Jolienke Huisman.

 

  •  
  •  
  •