Vacature trainer (m/v)

Het Turninstituut Hoogezand-Sappemeer zoekt trainer m/v voor de afdeling Turnen Dames.

Het Turninstituut is een gezellige en ambitieuze club waar drie takken van sport gefaciliteerd worden; Turnen Dames, Turnen Heren en Acrogym. Voor het aanstaande seizoen (2019/2020) zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer/trainster voor de afdeling Turnen Dames.

Op dit moment bestaat Turnen Dames van Het Turninstituut uit ongeveer vijftig turnsters verdeeld over een onderbouw (tot en met 12 jaar) en een bovenbouw (12 jaar en ouder). Bijna alle turnsters komen uit op wedstrijden in de 3e/4e/5e divisie.

De turnsters trainen in een gymzaal aan de Troelstralaan in Hoogezand. Hier hebben zij de beschikking over meerdere balken, een brug en rekstokken, een pegasus en een tumblingbaan (met veren). Ook is er genoeg klein materiaal beschikbaar. Ons huidige rooster vind je op www.turninstituut.nl. In overleg kunnen we natuurlijk afwijken van dit rooster.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een trainer/trainster die het leuk vindt om met verschillende niveaus en leeftijdsgroepen te werken. Voorkeur voor niveau of leeftijdsgroep is geen probleem. Geef het gerust aan, zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zoeken iemand die minimaal twee trainingen per week wil geven, maar ook hier kunnen we samen kijken naar mogelijkheden.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de nieuwe trainer/coach zijn:

         1.       Het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van de trainingen;

         2.       Het helpen / aanwezig zijn bij overige activiteiten, zoals wedstrijdbegeleiding.

         3.       Overnemen van trainingen bij afwezigheid van andere trainers/coaches.

Functie-eisen

Wij vinden het belangrijk dat je in het bezit bent van GL3 of TC3 of zelfs TC4. Ook ervaring als trainer/coach vinden wij een pré, bij voorkeur ervaring in de verplichte oefenstof op N- en D-niveau. Verder zoeken wij iemand die het leuk en belangrijk vindt om in teamverband met onze huidige trainersgroep te werken. Verantwoordelijkheidsgevoel en verenigingsmentaliteit zijn voor ons belangrijke speerpunten.

Informatie en solliciteren

 

Lijkt het je leuk om trainingen bij Het Turninstituut te verzorgen? Neem dan contact op met Tinie Roossien, voorzitter Het Turninstituut, via voorzitter@turninstituut.nl. Voor informatie over de functie en Het Turninstituut kun je ook bij haar terecht. Hopelijk tot snel!